Afdrukken

Ruim 8 jaar geleden werd Nol postkantoorhouder in zijn motorenzaak in Noordeloos om de leefbaarheid van zijn dorp en het sociale leven daar te ondersteunen.Toen heette het nog TNT, tegenwoordig PostNL... in de volksmond PostNoL. Destijds had Nol monteur Tom in dienst maar sinds 3 jaar runt hij zijn bedrijf weer alleen en is het voor hem eigenlijk ondoenlijk om alle zaken in z'n uppie te handelen.

28 mei a.s. is het precies 40 jaar geleden dat Nol begon met ondernemen en dat is voor hem dan ook een geschikt moment om met het postkantoor te stoppen. Hij heeft de afgelopen 8 jaar met veel plezier alle postkantoorklanten geholpen en vele leuke en vrolijke contacten onderhouden. Dat is voor hem reden om de sluiting met een afscheidsborrel te bekrachtigen. Zoals het in 2011 begon... feestelijk en met veel gezelligheid, zo wil hij het graag ook weer afsluiten.

Daarom dinsdag 28 mei a.s. van 18.00 tot 21.00 uur vooral oranjebitter, vanwege de PostNL-kleur en het bittere randje, in de feesttent aan de grotewaard nummer 8, om de Noordelozers te bedanken voor hun trouwe bezoeken aan het postkantoor. Wees welkom!